Viser 1–10 af 100 resultater

 • Rosa Santos “Familia 2013”

  Familia er Rosa Santos familiens topvin. Der produceres blot 1600 flasker af dette mesterværk, som man uden tøven kan kategorisere som Portugals måske bedste rødvin overhovedet! Vinen laves på et blend af Syrah og Aragonez og fremstår som den fuldendte symbiose af de ypperste vine fra Château Neuf du Pape og Ribera del Duero. Det er en aromatisk og smagsmæssig eksplosion, der bare bliver ved og ved.

  Portugal Aragonez, Syrah Alentejo

  445,00 DKK
 • Casa Relvas Pimenta Colheita 2015

  Topudgaven fra Casa Relvas. Meget flot, elegant og kompleks vin. Masser af fylde og de 9 måneders fadlagring er perfekt integreret i vinen.

  Portugal Alicante Bouschet, Touriga Franca, Touriga Nacional Alentejo

  120,00 DKK
 • Herdade de São Miguel Escolha dos Enologos 2015

  92 point i Wine Enthusiast. Fantastisk vin der viser, hvor god vin der kan laves i Portugal! Det er en intens, kraftig og krydret vin, der har en utrolig kompleksitet og mineralitet.

  Portugal Alicante Bouschet, Touriga Franca, Touriga Nacional Alentejo

  150,00 DKK
 • Casa Relvas Pimenta Branca 2017

  Pimenta Branca er lavet på nogle helt unikke portugisiske druesorter, Antão Vaz, Arinto og Encruzado! En aromatisk, mineralsk og afbalanceret vin, der kombinerer fylde og friskhed. I smagen finder man tropisk frugt og pærer og vinen er i en halvtør stil.

  Portugal Antão Vaz, Arinto, Encruzado Alentejo

  80,00 DKK
 • Pladsholder

  Casa Relvas Pimenta Rosa 2017

  Ægte terassebasker. Pimenta Rosa 2017 er en frugtig og halvtør rosé med god fylde. I smagen er der røde bær og en let snert af sødme.

  Portugal Aragonez, Touriga Nacional, Trincadeira Alentejo

  80,00 DKK
 • Casa Relvas Pimenta Preta 2016

  Pimenta Preta 2016 er et strålende eksempel på, hvor god vin man kan finde til prisen i Portugal. Det er en kraftig, fyldig og kompleks vin med behagelige bløde tanniner. Rustik aroma af hestestald og kraftig hybensuppe, en anelse ibenholt og cigarkasse. Smag af solbær efterfulgt af svesker og blommer samt en anelse cigarkasse og chokolade.

  Portugal Alicante Bouschet, Aragonez, Cabernet Sauvignon, Trincadeira Alentejo

  80,00 DKK
 • Herdade de São Miguel Colheita Seleccionada Rose 2017

  São Miguel har som deres erklærede mål at lave Portugals bedste vine til prisen. Deres Rosé er lys i farven, tør og med en intensitet som en fransk Tavel.
  I duft og smag finder man røde bær, rabarber og en anelse tropisk frugt.

  Portugal Aragonez, Touriga Nacional Alentejo

  100,00 DKK
 • Herdade de São Miguel Colheita Seleccionada Branco 2017

  São Miguel har som deres erklærede formål at lave Portugals bedste vine til prisen. Colheita Seleccionada Branco 2017 er lavet på den unikke portugisiske druesort Antão Vaz, tilsat Verdelho og den internationale Viognier. Det er en fyldig og frisk hvidvin der både har intensitet og mineralitet. Vinen har lagret 4 måneder på 400 l. barriques.

  Portugal Antão Vaz, Verdelho, Viognier Alentejo

  100,00 DKK
 • Herdade de São Miguel Colheita Seleccionada Tinto 2016

  São Miguel har som deres erklærede formål at lave Portugals bedste vine til prisen. Colheita Seleccionada 2016 har fået en fortjent guldmedalje og er en klassisk tæt og mørk vin fra Alentejo. Den har en flot struktur med bløde tanniner, der gør den allround gastronomisk velegnet og som også bare kan nydes uden mad.

  Portugal Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon, Syrah, Touriga Nacional Alentejo

  100,00 DKK
 • Tilbud

  Ron Cartavio XO 18 Years

  Kåret som verdens bedste rom 3 år i træk! Fra frugtbare Chicama Valley på Perus nordkyst ligger Cartavio destilleriet. Den geografiske placering er perfekt for høsten af sukkerørene som man bruger i produktionen samt det krystalklare og rene vand der kommer rindende fra Andesbjergene. Men det er ikke blot dette der gør Cartavio til en af verdens allerbedste rom, de udvælger også meget nøje de helt rigtige egetræsfade til de forskellige romblends. Her bruges både Fransk, Amerikansk og Slovensk eg inden man afslutter lagring og blending via Solera/Criaderas metoden.

  Peru Rom

  695,00 DKK 575,00 DKK