Beskrivelse
Vinmager som 14-årig
Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…).
Heartland, Mitolo og Glaetzer
Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvor han laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren Vale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley.
Stickleback i Reserve-kvalitet
Stickleback Reserve er fremstillet med eneret for det danske marked. Målet er at skabe en vin, hvor samspillet mellem druerne Cabernet Sauvignon, Shiraz og Lagrein giver en vin, der er større end den blotte sum af komponenterne. Shiraz byder ind med krydret frugt og fylde. Cabernet bidrager med solbærfrugt og struktur, og Lagrein-druen giver vinen en vidunderlig frugt og friskhed, som løfter helhedsindtrykket op på et helt nyt niveau.
Til oksekød, lam eller and
Vinen byder på en spektakulær frugtmættet bouquet med nuancer af solbær, kirsebær samt lækre noter af vanilje fra 14 måneders fadlagring. Smagen er generøs og flot afrundet og munder ud i en lang eftersmag af fed, solmoden bærfrugt. Stickleback Reserve er en glimrende ledsager til retter med godt oksekød, lam eller and (gerne fra grill), og dens blødhed og appetitvækkende frugt gør den også meget velegnet til at nyde uden mad til.